DigiPafos 2020 -seminaari

Paikka: Kotonasi & online
Aika: 22.-25.6.2020, klo 10:00 - 13:00Parempi ajattelu synnyttää parempaa elämää. Meissä on enemmän hyvää kuin mitä näkyy päälle.Kymmenien vuosien ajan olen pyrkinyt luomaan luentojen kautta ympäristöjä, joissa osallistuja voisi keskittyä omaan ajatteluunsa ja saada käyntiin oman ajattelunsa ajattelun.

Tavoitteena luennoissani on saada inhimillisyytemme liikkumaan arvopohjaisesti, niin että “olemuksemme paremmat enkelit” (Lincolnin sanoin) vahvistuvat arjessamme. Kyse ei ole minkään tekniikan tai valmiin sisällön opettelusta. Luentoni ovat ystävyyden leirinuotio, mihin jokainen on tervetullut työstämään omia kokemuksiaan.

Toteutan juhannuksen jälkeen “hellän dynaamiselle” tyylilleni rakentavan “Pafos-seminaarin” digitaalisesti verkossa Zoom-alustan läpi. Osallistuja on kotonaan, parvekkeellaan, työhuoneellaan tai vaikkapa kesämökilllään näyttöpäätteen äärellä ja itse olen kotistudiollani Helsingin Punavuoressa. Välillemme muodostuu nykyhetkinen merkitysyhteys, joka etsii herkkää yhteyttä sydämestä sydämeen. Ennen kaikkea tavoitteena on luoda osallistujalle omaehtoinen ja hienovarainen ajattelutilanne, jossa hän voi tutkia itseään inspiroivasti ja elämänuskoisesti.

Olen vakuuttunut verkkoympäristön mahdollisuuksista tavoittelemani hengen toteuttamisessa. Käsitykseni perustuu jo saaduille kokemuksille. Rohkaisen osallistujia pitämään oman tietokoneensa kameran päällä, jolloin osallistuja tulee huoneistolleni näkyviin erillisellä suurnäytöllä, jonka olemme varanneet tähän tarkoitukseen. Reaaliaikainen yhteys on hämmästyttävän vahva. Tervetuloa mukaan!

Jos tällä kertaa et tulisi mukaan rohkenen vinkata sinut luentooni “Huominen”, jonka teimme Aalto-yliopiston luentosarjani päätteeksi koronakriisin puhjettua. Luento on vapaasti saatavilla esim. Youtubessa ja eri podcast-alustoilla.

Toivottavasti näemme linjoilla kesäkuussa! Mutta jos ei, hyvää kesää sinulle!


Esa Saarinen


Seminaarin sisältö


Luentojen sisällöt koskettelevat elämän eri puolia rajoittumatta mihinkään tiettyyn osa-alueeseen. Teemana on elämä itse.

Seminaarin toteutus

Zoom-alustan käyttöönotto on vastaanottajalle ilmainen. Esimerkiksi Aalto-yliopiston tietohallinto pitää sitä turvallisena. Ennen seminaaria osallistuja saa sähköpostiinsa linkin, jonka kautta hän pääsee mukaan seminaariin.

Hinta

Seminaariin osallistumismaksu on 372 € (sis. alv 24 % = 72 €). Seminaarin osallistumisoikeuden voi lunastaa allaolevan linkin kautta.


Ilmoittaudu

Rantasalmen Järvisydän

Digipafos-seminaarin lunastaneet voivat halutessaan osallistua myös yhteisöllisesti seminaariin. Järvisydämessä Rantasalmella kokoontuu pafosalumnien Annaleena Heikkilän ja Mikko-Pekka Hanskin vetämä ryhmä, johon mahtuu 50 henkeä.

Lisätietoja: https://www.jarvisydan.com/pafos-seminaari/